
Λύση Αναστασιάδη ετοιμάζει ο Γ.Βαρδινογιάννης για τον πάγκο του Παναθηναϊκού
Εναν άλλο Γιώργο Βαρδινογιάννη συνάντησαν τη Τετάρτη τα μέλη της ΠΑΛΕΦΙΠ Νέας Υόρκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως άφησε στην Αθήνα το απρόσιτο και αντιδημοσιογραφικό του πρόσωπο και, μιλώντας στους... υπερατλαντικούς φίλους της ομάδας, άνοιξε την καρδιά του.
26
Εναν άλλο Γιώργο Βαρδινογιάννη συνάντησαν τη Τετάρτη τα μέλη της ΠΑΛΕΦΙΠ Νέας Υόρκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως άφησε στην Αθήνα το απρόσιτο και αντιδημοσιογραφικό του πρόσωπο και, μιλώντας στους… υπερατλαντικούς φίλους της ομάδας, άνοιξε την καρδιά του.
Ο κ.Βαρδινογιάννης παραδέχτηκε ότι διαφώνησε σε αρκετά πράγματα με το Γιάννη Κυράστα στην πρόσφατη συνάντησή τους, έσπευσε όμως να προσθέσει ότι ο Ελληνας τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
Ακόμη, αποκάλυψε πως, όταν επιστρέψει στην Αθήνα, θα συναντηθεί εκ νέου με τον Κυράστα και τόνισε ότι, αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, δεν θα του ρίξει άδικο, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Θέλω να διευκρινίσω ότι οι διαφορές μας με τον Κυράστα δεν είχαν σχέση με το οικονομικό. Οταν επιστρέψω στην Αθήνα, θα συναντηθούμε και πάλι και δεν αποκλείεται να τα βρούμε. Αν διαφωνήσουμε, και πάλι δεν θα ρίξω άδικο στον Κυράστα, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα και είχαμε άριστη συνεργασία αυτό τον χρόνο.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης φαίνεται όμως ότι έχει έτοιμη τη λύση και στην τελευταία περίπτωση: Αν δεν τα βρούμε με τον Κυράστα, πρώτη επιλογή μου θα είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης, με τον οποίο διευκρινίζω ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή τόνισε ο πρόεδρος του τριφυλλιού, προσθέτοντας πως δεν έχει μιλήσει ούτε με τον Λιβαθηνό ούτε με τον Οσιμ.
Οσον αφορά στην ταμπακέρα, για το αν δηλαδή προτίθεται να αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά πράγματα, ο Γ.Βαρδινογιάννης δεν θέλησε να γίνει συγκεκριμένος, επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά ότι τον προβληματίζει έντονα η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την προεδρία της ΠΑΕ, δίνοντας τα ηνία στους ανιψιούς του Παύλο και Γιάννη.
ΑΠΕ
- Πώς η Κίνα ελπίζει ότι θα κερδίσει από τον πόλεμο
- Οι δασμοί του Τραμπ «γιόρτασαν» τα πρώτα τους γενέθλια – Πώς αναδιαμόρφωσαν τις παγκόσμιες αγορές
- Ινδία: Aγόρασε ρωσικό πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
- Ρωσία: Τα ουκρανικά drones απειλούν τις εξαγωγές πετρελαίου
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας



