
Ανανέωση και διεύρυνση ζήτησε ο πρωθυπουργός στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ
Να ξεπεράσει φατριασμούς και συντεχνιασμούς κάλεσε το ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης, ανοίγοντας τις εργασίες της συνόδου της ΚΕ του κόμματος. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η διεύρυνση και η ανανέωση είναι οι όροι για τη νίκη του κόμματος και στις επόμενες εκλογές.
61
Να ξεπεράσει φατριασμούς και συντεχνιασμούς κάλεσε το ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης, ανοίγοντας τις εργασίες της συνόδου της ΚΕ του κόμματος. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η διεύρυνση και η ανανέωση είναι οι όροι για τη νίκη του κόμματος και στις επόμενες εκλογές.
Η κεντρική επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος συνήλθε την Παρασκευή, με στόχους την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τον προσδιορισμό των μελλοντικών προτεραιοτήτων του κόμματος.
Ο Κ.Σημίτης, αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στους λόγους για τους οποίους κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές της 9ης Απριλίου, τόνισε ότι αδυναμία της οργάνωσης παραμένει η έντονη εσωστρέφεια. Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η απόσταση από τα προβλήματα της κοινωνίας, η αποξένωση από τις παραγωγικές δυνάμεις, ο τυποποιημένος λόγος και οι προσωπικοί ανταγωνισμοί αποτελούν αδυναμίες της παράταξης που πρέπει να ξεπεραστούν.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του κόμματος, όπως η επιτυχή πορεία προς την ΟΝΕ, τα μεγάλα έργα, η προσπάθεια ύφεσης των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας, στα οποία -όπως εξήγησε- πρέπει να δοθεί προτεραιότητα. Οφείλουμε να στρέψουμε την προσοχή μας στις δομές του κινήματος, τις λειτουργίες του, την αποτελεσματικότητά του τόνισε.
ΜΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν



