Σε περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο αγώνα της β φάσης των πλέι οφ της Α1 ανδρών, κόντρα στον Ηρακλή. Οι πράσινοι συνέτριψαν με 88-61 τους αντιπάλους τους στο ΟΑΚΑ και έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην τετράδα.
Σε περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο αγώνα της β φάσης των πλέι οφ της Α1 ανδρών, κόντρα στον Ηρακλή. Οι πράσινοι συνέτριψαν με 88-61 τους αντιπάλους τους στο ΟΑΚΑ και έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην τετράδα.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισε ότι δεν ήταν αναγκαία η παρουσία των Μπάιρον Ντίκινς και Μπακ Τζόνσον, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να μην μπορούν να αντισταθούν στους γηπεδούχους.
Στο ημίχρονο οι πράσινοι προηγήθηκαν με 51-29, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει σε 59-46 (στο 25). Από τότε, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τους ρυθμούς και έφτασαν τη διαφορά ακόμη και στους 30 πόντους, με 86-56, 1 λεπτό πριν από το τέλος.
Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Τζόνι Ρότζερς που σημείωσε 20 πόντους και μαζί με τον Πατ Μπερκ ήταν οι κορυφαίοι των νικητών. Από τον Ηρακλή ξεχώρισε ο Χούπμαν, που ανέλαβε το επιθετικό βάρος με 17 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Χατζηβρέττας με 13.
Ο επόμενος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την Τετάρτη στο Ιβανώφειο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.