Στην πρώτη γραμμή εκκίνησης οι Χάκινεν και Κούλτχαρντ
Ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκα Χάκινεν (Mac Laren), και ο Βρετανός Ντέιβιντ Κούλτχαρντ (Μac Laren) θα είναι στην πρώτη γραμμή εκκίνησης του Γκραν Πρι της Αυστραλίας που διεξάγεται την Κυριακή στη Μελβούρνη.
26
Ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκα Χάκινεν (Mac Laren), και ο Βρετανός Ντέιβιντ Κούλτχαρντ (Μac Laren) θα είναι στην πρώτη γραμμή εκκίνησης του Γκραν Πρι της Αυστραλίας που διεξάγεται την Κυριακή στη Μελβούρνη.
Ο Χάκινεν έκανε τον ταχύτερο γύρο των δοκιμαστικών, αφού κάλυψε τον ένα γύρο σε ένα λεπτό 30 δευτερόλεπτα 556 χιλιοστά, δηλαδή κινήθηκε με μέση ωριαία ταχύτητα 210,817 χιλιομέτρων, ενώ ακολούθησε ο Κούλτχαρντ με 130910.
Στη δεύτερη σειρά εκκίνησης θα είναι οι δύο Ferrari, του Γερμανού Μίκαελ Σουμάχερ και του Βραζιλιάνου Ρούμπενς Μπαριτσέλο, ενώ την πρώτη οκτάδα στην εκκίνηση συμπληρώνουν ο Γερμανός Χάιντζ-Χάραλντ Φρέντζεν (Τζόρνταν), ο Ιταλός Γιάρνο Τρούλι (Τζόρνταν), ο Βρετανός Εντι Ιρβάιν (Τζάγκουαρ) και ο Καναδός Ζακ Βιλνέβ (ΒΑR).
ΑΠΕ
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442