26

Η κούραση των συνεχών αγωνιστικών υπoχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη φαίνεται πως στοίχισαν στον Παναθηναϊκό την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, καθώς ηττήθηκε από το Φιλαθλητικό, που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας με το μέρος του, με 3-0 (25-21, 25-20, 25-21).

Η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων της, που δεν έμοιαζε καθόλου με την ομάδα που πήρε την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Κυπελλούχων.


Φιλαθλητικός: Δρακουλίδου, Σάλτσεβιτς, Μαξίμοβα, Σάκουλα, Απίνε, Παλάγκινα.


Παναθηναϊκός: Γιαλένιου, Ιορδανίδου, Πίζελε, Φεντότοβα, Σαπαρέφσκα, Μάσσου, λίμπερο η Μπάμπουλη, Ντούλε, Αλιφιεράκη, Ζανάρα.


Ετσι ο Φιλαθλητικός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό, που θα γίνει την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στο ίδιο γυμναστήριο, και θα είναι η νικήτρια του άλλου ημιτελικού αγώνα της ημέρας, μεταξύ του Ηρακλή και των Βριλησσίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ