Εντός του 2001 μετεγκαθίσταται η ΟΑ στα Σπάτα και κλείνει το αεροδρόμιο του Μαραθώνα
Τη μεταφορά των εγκαταστάσεων συντήρησης της Ολυμπιακής από το Ελληνικό και την παύση της λειτουργίας του αεροδρομίου του Μαραθώνα, εντός του 2001, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν οι χώροι που θα ελευθερωθούν για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, ανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας.
37
Τη μεταφορά των εγκαταστάσεων συντήρησης της Ολυμπιακής από το Ελληνικό και την παύση της λειτουργίας του αεροδρομίου του Μαραθώνα, εντός του 2001, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν οι χώροι που θα ελευθερωθούν για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, ανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων, έως το Νοέμβριο του 2001, των βαρέων, όπως χαρακτηρίζονται, εγκαταστάσεων συντήρησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που σήμερα βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Στόχος της κυβέρνησης είναι -λαμβάνοντας υπόψη και τα συμπεράσματα της εν εξελίξει σχετικής μελέτης- ο χώρος αυτός να αποτελέσει όαση πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και να ενταχθεί αρμονικά στις υποδομές που δημιουργούνται για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Οσον αφορά στο αεροδρόμιο του Μαραθώνα, προβλέπεται να σταματήσει τη λειτουργία του έως την 1η Φεβρουαρίου 2001. Στους χώρους που θα ελευθερωθούν θα δημιουργηθούν εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή ορισμένων ολυμπιακών αθλημάτων, όπως είναι το κανό-καγιάκ, καθώς και κέντρο κωπηλασίας.
ΑΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψουν τα χρήματα στους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Νορβηγία!
- Δανία: Συνεχίζεται η ανάπτυξη στρατού στη Γροιλανδία – Η Σλοβενία στέλνει στο νησί δύο αξιωματικούς
- Νέος πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ο κ. Κ. Κουτσόπουλος
- Συρία: Κίνδυνος να καταρρεύσει η εκεχειρία – Η Δαμασκός κατηγορεί τους Κούρδους ότι σκότωσαν στρατιώτες
- Ισπανία: Μεταλλικό κομμάτι που βρέθηκε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων ίσως βοηθήσει τους ερευνητές
- Τεντόγλου: Το Σάββατο (24/1) στην Παιανία η πρεμιέρα του για το 2026
