
Στέλεχος του Συνασπισμού προσχωρεί στο ΚΚΕ
Την αποχώρησή της από τις τάξεις του Συνασπισμού και την προσχώρησή της στο ΚΚΕ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ηλέκτρα Ραΐζη, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΣΥΝ.
52
Την αποχώρησή της από τις τάξεις του Συνασπισμού και την προσχώρησή της στο ΚΚΕ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ηλέκτρα Ραΐζη, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΣΥΝ.
Σε γραπτή της δήλωση, η Η.Ραΐζη υπογραμμίζει μεταξύ των άλλων: Η διέξοδος για την άλλη πολιτική που έχει ανάγκη ο τόπος μπορεί να δοθεί μέσα από συσπειρώσεις και κοινή δράση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, που είναι αποφασισμένες να εναντιωθούν στις κυρίαρχες πολιτικές που επιβάλλονται από τα ευρωπαϊκά και υπερεθνικά κέντρα. Ο δρόμος κατά τη γνώμη μου μπορεί να ανοίξει μέσα από τη λογική του μετώπου, που αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής του ΚΚΕ σήμερα.
ΜΠΕ
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
