
Το νέο βιβλίο του Σάκη Αθανασιάδη
Η Ενωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος και ο Σύλλογος Γουμενισσιωτών Θεσσαλονίκης παρουσίασαν το Σάββατο βράδυ στην αίθουσα του Συλλόγου το νέο βιβλίο του Σάκη Αθανασιάδη Η συμμορία του απογεύματος (Εκδόσεις Ιωλκός).
46
Η Ενωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος και ο Σύλλογος Γουμενισσιωτών Θεσσαλονίκης παρουσίασαν το Σάββατο βράδυ στην αίθουσα του Συλλόγου το νέο βιβλίο του Σάκη Αθανασιάδη Η συμμορία του απογεύματος (Εκδόσεις Ιωλκός).
Το μακεδονικό φως είναι διάχυτο στη γραφή του επισήμαναν οι δύο ομιλητές της παρουσίασης Δημ.Κύρου (πρόεδρος της ΕΛΒΕ) και Νικηφόρος-Βύρων Καμπάς (πρόεδρος του Συλλόγου Γουμενισσιωτών).
Ο Μακεδόνας συγγραφέας -γνωστός από την παρουσίαση των πεζογραφημάτων του στο Δ Πρόγραμμα της ΕΡΑ- καταθέτει αυτήν τη φορά μια σειρά διηγημάτων. Ενα ταξίδι γεμάτο συναίσθημα και μυστήριο. Οι πρωταγωνιστές του ξετυλίγουν το κουβάρι της ψυχής τους επώδυνα και δυνατά, παλεύοντας τις αντιξoότητες και μαχόμενοι με οδηγό τον έρωτα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυψέλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διαμελισμένη σορό στη βαλίτσα – Στο «μικροσκόπιο» υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών
- Κρίστοφερ Νόλαν: «Τρέμω κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία μου» – Το μεγάλο στοίχημα της «Οδύσσειας»
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς θα λειτουργήσει για 1 εκατομμύριο οφειλέτες
- Μουντιάλ 2026: Η «χορταστική» εμφάνιση και το χατ-τρικ του MVP Μπουκάγιο Σάκα στον μικρό τελικό (vid)
- ΕΚΤ: Αναμένεται να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια – Αβεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις
- Τάση εξοικονόμησης χρημάτων στις φετινές διακοπές – Σχεδόν οι μισοί θα μειώσουν τις δαπάνες



