
Η Λένα Παππά συζητεί με τα παιδιά
Η Λένα Παππά είναι γνωστή ποιήτρια. Με αφορμή το νέο της βιβλίο Πεντόβολα (Εκδόσεις Ιωλκός), συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους μαθητές δημοτικού στο Αρσάκειο και κουβέντιασε μαζί τους.
47
Η Λένα Παππά είναι γνωστή ποιήτρια. Με αφορμή το νέο της βιβλίο Πεντόβολα (Εκδόσεις Ιωλκός), συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους μαθητές δημοτικού στο Αρσάκειο και κουβέντιασε μαζί τους.
Στο βιβλίο ασχολείται με τα παιδιά, γράφοντας τριάντα δύο ποιήματα και διανθίζοντάς τα με ζωγραφιές της Τζένης Μαρκάκη.
Οι φίλοι της ποίησης τη γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Η νεολαία και το ευρύ κοινό είχε τη δυνατότητα να αγαπήσει τους στίχους της μέσα από τη μελοποίησή τους από τους Αδελφούς Κατσιμίχα. Ολοι ακούσαμε και σιγοψιθυρίσαμε το Αει της αγάπης μαχαιριά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ




