
Νέο δίσκο ετοιμάζει ο Γιάννης Πουλόπουλος
Στο στούντιο βρίσκεται ο Γιάννης Πουλόπουλος, ηχογραφώντας τα καινούργια του τραγούδια για το δίσκο Στα όνειρά μου περπατώ, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
40
Στο στούντιο βρίσκεται ο Γιάννης Πουλόπουλος, ηχογραφώντας τα καινούργια του τραγούδια για το δίσκο Στα όνειρά μου περπατώ, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Εκτός από τον Πουλόπουλο, που έγραψε τη μουσική σε τρία τραγούδια, συνεργάτες στη νέα του δισκογραφική δουλειά είναι ο Γιάννης Σπανός, η Τασούλα Θωμαΐδου, ο Γιώργος Αρσενίδης, ο Ηλίας Κατσούλης και ο Μιχάλης Ανθής.
Στο τραγούδι Τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα, μαζί με το Γιάννη Πουλόπουλο τραγουδά η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαλκιδική: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Σταγείρων-Ακάνθου Μιχάλης Βλαχόπουλος
- Πύρινη κόλαση στην Πορτογαλία: Πάνω από 1.100 πυροσβέστες δίνουν μάχη με φωτιά που έχει κάψει 100.000 στρέμματα
- Τι απαντά o δήμος Μεγίστης για τις χειροπέδες στον αγροτικό γιατρό του Καστελόριζου
- Νέα Αριστερά: Ζητά παραίτηση Φαραντούρη και ανάκληση της μετάθεσης της συζύγου του στη ΜΕΑ
- Total: Οι παραγωγοί στη Μέση Ανατολή θέλουν απεγνωσμένα να πουλήσουν πετρέλαιο
- Ερασιτεχνισμοί





