
Βρέθηκαν οι πίνακες που είχαν κλαπεί από την Πινακοθήκη της Ρώμης
Κοντά στην επαρχία Λατίνα, νότια της Ρώμης, βρέθηκαν οι πέντε πίνακες που είχαν κλαπεί από το Μουσείο Καπιτολίνε της Ρώμης, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το Σάββατο.
40
Κοντά στην επαρχία Λατίνα, νότια της Ρώμης, βρέθηκαν οι πέντε πίνακες που είχαν κλαπεί από το Μουσείο Καπιτολίνε της Ρώμης, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το Σάββατο.
Οι πίνακες, οι οποίοι είχαν κλαπεί από το μουσείο κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης του κτιρίου, βρέθηκαν σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν καν βγει από τις κορνίζες τους. Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν οι πίνακες.
Reuters
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- «Δεν είναι πια μια επιχείρηση, είναι πόλεμος – Είναι πόλεμος πλήρους κλίμακας» λέει το Κρεμλίνο
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- «Σε ποιον ανήκει ο μπακλαβάς;» – Στην UNESCO προσέφυγε η Τουρκία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442