Ενας ερευνητής από τη Σαουδική Αραβία δήλωσε την Κυριακή ότι έχει αναπτύξει μία μέθοδο μαζικής παραγωγής άσπρης τρούφας, η οποία μπορεί να φέρει το ακριβό αυτό έδεσμα στο τραπέζι μας όλες τις εποχές του χρόνου.<p
: Ενας ερευνητής από τη Σαουδική Αραβία δήλωσε την Κυριακή ότι έχει αναπτύξει μία μέθοδο μαζικής παραγωγής άσπρης τρούφας, η οποία μπορεί να φέρει το ακριβό αυτό έδεσμα στο τραπέζι μας όλες τις εποχές του χρόνου.
Ο Αζάντ Χανάκουα, γεωπόνος που ερευνά το σπάνιο αυτό μύκητα στη Σαουδική Αραβία, υποστήριξε ότι η μέθοδός του έγκειται στον εμβολιασμό των ριζών φυτών, όπως της φιστικιάς και της καρυδιάς, με καλλιέργειες που βοηθούν στην ανάπτυξη των εδώδιμων μυκήτων.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.