Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε το βίντεο με τη ρουτίνα γυμναστικής της Κάρλι Κλος

Δείτε το βίντεο με τη ρουτίνα γυμναστικής της Κάρλι Κλος

To σούπερ μόντελ με το αψεγάδιαστο, καλοσχηματισμένο κορμί, ψηφίστηκε το καλύτερο σώμα στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το περιοδικό SELF. Η άσκηση, αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς της και ευτυχώς μοιράζεται με όλες εμάς που θέλουμε να μάθουμε τα fitness μυστικά της, μια τέλεια workout καθημερινή ρουτίνα. Επτά απλές ασκήσεις και οδηγίες σε ένα […]

To σούπερ μόντελ με το αψεγάδιαστο, καλοσχηματισμένο κορμί, ψηφίστηκε το καλύτερο σώμα στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το περιοδικό SELF.
Η άσκηση, αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς της και ευτυχώς μοιράζεται με όλες εμάς που θέλουμε να μάθουμε τα fitness μυστικά της, μια τέλεια workout καθημερινή ρουτίνα. Επτά απλές ασκήσεις και οδηγίες σε ένα βίντεο που με την καθοδήγηση της κορυφαίας προπονήτριας της Nike, Τρέισι Κόπλαντ θα γυμναστούμε για να αποκτήσουμε τη σιλουέτα της Κάρλι (έστω και στο περίπου).

Η Κάρλι έχει άποψη καθώς η άσκηση για εκείνη είναι τρόπος ζωής. Οπότε δεν έχουμε παρά να ακούσουμε λίγη σοφία του γυμναστηρίου, με την υπογραφή της:

  • Η δέσμευση είναι το παν.
  • Ένα σώμα σε κίνηση, μένει σε κίνηση.
  • Μ΄ αρέσει να πειραματίζομαι. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος να προκαλείς το κορμί σου να γίνει δυνατότερο και να βρει τις ισορροπίες που χρειάζεται.
  • Θέλω να μαθαίνω κι αυτό γυμνάζει και το μυαλό μου.
  • Πιστεύω πώς οι στόχοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί όταν γυμνάζεσαι.
  • Τα άνετα κι όμορφα ρούχα γυμναστικής είναι από μόνα τους λόγος για να πας στο γυμναστήριο.
  • ‘Εκανα μπαλέτο όλη μου τη ζωή, οπότε ο χορός είναι μέρος της ζωής μου και ένας πολύ δημιουργικός, όμορφος τρόπος για να εκφραστεί το σώμα.
  • Εμπνέομαι από ανθρώπους που μοιράζονται το θετικό τους πνεύμα και ιστορίες ψυχικής δύναμης που παρακινούν. Πολλοί αθλητές έχουν τέτοιες ιστορίες να διηγηθούν με πάθος ενισχύοντας την αυτοβελτίωσή μας.
  • Με πάθος και δουλειά μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024