Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Billie Eilish λέει ότι η «αυτο-ευχαρίστηση» τη βοηθά να νιώθει «δυνατή και άνετη» μέσα στο σώμα της

Η Billie Eilish λέει ότι η «αυτο-ευχαρίστηση» τη βοηθά να νιώθει «δυνατή και άνετη» μέσα στο σώμα της

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για αυτοπεποίθηση και προσωπική ενδυνάμωση, η Billie Eilish έχει καλλιεργήσει μια υγιή, θετική προς το σώμα σχέση με μία από τις απόλυτες μορφές αυτοαγάπης: Τον αυνανισμό.

«Οι άνθρωποι θα έπρεπε να το παίζουν, φίλε», λέει η ποπ σταρ στο Rolling Stone. «Δεν μπορώ να το τονίσω πιο καθαρά, ως κάποια με ακραία θέματα σώματος και δυσμορφία που είχα σε όλη μου τη ζωή».

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για αυτοπεποίθηση και προσωπική ενδυνάμωση, η Billie Eilish έχει καλλιεργήσει μια υγιή, θετική προς το σώμα σχέση με μία από τις απόλυτες μορφές αυτοαγάπης: Τον αυνανισμό.

Στο νέο της εξώφυλλο στο Rolling Stone, η Eilish αποκαλεί την αυτοϊκανοποίηση «ένα τεράστιο, τεράστιο μέρος της ζωής μου και μια τεράστια, τεράστια βοήθεια για μένα». Η ίδια προσθέτει με αυτοπεποίθηση: «Οι άνθρωποι πρέπει να το παίζουν, φίλε. Δεν μπορώ να το τονίσω πιο καθαρά, ως κάποια με ακραία θέματα σώματος και δυσμορφία, τα οποία κουβαλούσα σε όλη μου τη ζωή».

«Πρέπει να πω ότι το να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκέφτεσαι “είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή” είναι πολύ βοηθητικό»

Δείτε το εξώφυλλο του Rolling Stone 

«Διδακτορικό στον αυνανισμό»

Ενώ η Eilish αστειεύεται ότι «θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό», είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη για το γιατί τον βρίσκει τόσο ικανοποιητικό – και σίγουρα δεν αξίζει να ντρέπεται. Αποκαλύπτοντας ότι της αρέσει να αυνανίζεται μπροστά στον καθρέφτη, η Eilish λέει ότι είναι και «καυτό» και προάγει μια «ωμή, βαθιά σύνδεση» με τον εαυτό της, επιτρέποντάς της να κρατήσει «μια αγάπη για το σώμα μου που δεν είχα πραγματικά ποτέ».

Συνεχίζει: «Πρέπει να πω ότι το να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκέφτεσαι “είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή” είναι πολύ βοηθητικό. Μπορείς να κατασκευάσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι για να βεβαιωθείς ότι δείχνεις καλά.

»Μπορείς να κάνεις το φως πολύ χαμηλό, μπορείς να φορέσεις ένα συγκεκριμένο ρούχο ή μια συγκεκριμένη θέση που είναι πιο κολακευτική. Έχω μάθει ότι το να κοιτάζω τον εαυτό μου και να βλέπω τον εαυτό μου να νιώθει ευχαρίστηση ήταν μια εξαιρετική βοήθεια στο να αγαπώ τον εαυτό μου, να τον αποδέχομαι και να νιώθω δυνατή και άνετη».

«Ήμουν ερωτευμένη με τα κορίτσια σε όλη μου τη ζωή, αλλά απλά δεν καταλάβαινα»

Billie Eilish -Hit me Hard and Soft 

«Βασικά μιλάω για το σεξ όποτε μπορώ»

Η Eilish είναι εξίσου θετική όταν μιλάει για το ίδιο το σεξ, λέγοντας ότι είναι ο τρόπος που της αρέσει να αποσυμπιέζεται. «Βασικά μιλάω για το σεξ όποτε μπορώ. Αυτό είναι κυριολεκτικά το αγαπημένο μου θέμα», λέει. «Η εμπειρία μου ως γυναίκα είναι ότι το βλέπουν με έναν τόσο περίεργο τρόπο. Οι άνθρωποι αισθάνονται τόσο άβολα όταν μιλάνε γι’ αυτό και ξενίζουν όταν οι γυναίκες είναι πολύ άνετες με τη σεξουαλικότητά τους και επικοινωνιακές σε αυτήν.

»Νομίζουν ότι είναι πολύ κακοπροαίρετο να μιλάμε γι’ αυτό και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει. Με ρωτήσατε τι κάνω για να αποσυμπιέσω; Αυτή η μ@λακία μπορεί πραγματικά να σε σώσει μερικές φορές, απλά λέω. Το συστήνω όσο τίποτε άλλο, για να είμαι ειλικρινής».

«Ήμουν ερωτευμένη με τα κορίτσια σε όλη μου τη ζωή»

Η Eilish φέρνει αυτή τη στάση και την ενέργεια σε μέρη του νέου της άλμπουμ, Hit Me Hard and Soft, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου. Λέει ότι ένα τραγούδι – στο οποίο συγκρίνει το σεξ με μια κοπέλα που καταβροχθίζει ένα γεύμα – είναι «μέρος αυτού που με βοήθησε να γίνω αυτή που είμαι, να είμαι αληθινή».

Συνεχίζει λέγοντας ότι έγραψε ένα μέρος του πριν «καν κάνει οτιδήποτε με ένα κορίτσι», και μετά το ολοκλήρωσε. «Ήμουν ερωτευμένη με τα κορίτσια σε όλη μου τη ζωή, αλλά απλά δεν καταλάβαινα – μέχρι που, πέρυσι, συνειδητοποίησα ότι ήθελα το πρόσωπό μου σε έναν κόλπο».

*Με στοιχεία από rollingstone.com

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024