Άφθονοι υδατάνθρακες: Τελικά οι πρόγονοί μας δεν ακολουθούσαν το paleo diet
Οι προϊστορικοί Homo sapiens και οι ξάδελφοί τους οι Νεάντερταλ κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες άμυλου
Οι προϊστορικοί Homo sapiens και οι ξάδελφοί τους οι Νεάντερταλ κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες άμυλου

Κατακόκκινες και ζουμερές, οι φράουλες προσφέρουν στον ουρανίσκο σου την απόλαυση που θέλει, ανεβάζουν την λίμπιντο και όλα αυτά προσθέτοντας στη σιλουέτα σου λίγες μόνο θερμίδες

Η Δωροθέα Μερκούρη παρουσιάζει τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας με τον δικό της μοναδικό τρόπο!

Συμβαίνει συχνά τις ημέρες που ακολουθούν το Πάσχα να κοιτάμε τις πιατέλες με τα γλυκά να μένουν απείραχτα, ώσπου να καταλήξουν στα σκουπίδια.

Το ουίσκι της Αμερικής, το μπέρμπον, έχει γίνει το αλκοολούχο ποτό de jour σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, ξεπερνώντας τις πωλήσεις κάθε άλλης κατηγορίας ποτών
Τα αγαπημένα ελληνικά γεμιστά "αλλιώς"
Αυτή την συνταγή για γλυκόξινο κοτόπουλο πρέπει να την δοκιμάσετε....
Φτιάχνεται με τα μακαρόνια από χθες, ό, τι τυριά έχετε στο ψυγείο και αυγά!
Όπως και στη χώρα μας, έτσι και στις ΗΠΑ, ο κοροναϊός επέφερε τεράστιο πλήγμα στην εστίαση
Κι όμως ο καφές σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για να αντιμετωπίσετε τις αλλεργίες
Τα φύκια μπορούν να φέρουν μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών στην διατροφή σας αλλά μπορούν και να βελτιώσουν την ρουτίνα ομορφιάς και ευεξίας σας
Είχατε σκεφτεί ότι το σπανάκι ταιριάζει τόσο πολύ με τα πράσινα μήλα;
Τα πασχαλινά κουλουράκια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για ένα επιδόρπιο απολαυστικό και πανεύκολο
Μια ανέλπιστα γευστική εκδοχή του αγαπημένου μικρών και μεγάλων κοτόπουλου
Είναι στην εποχή τους και έχουν τέλεια γεύση
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, γνωστό για τα κρεατοκεντρικά του πιάτα, αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή για λόγους βιωσιμότητας.
Για την στήλη της Cucina Con Doro στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός φτιάχνει πεντανόστιμα ζυμαρικά
Η πιο δροσερή και σοφιστικέ προσθήκη στο τραπέζι μας
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελισάβετ ασχολείται με τη βιομηχανία του αλκοόλ. Το Παλάτι του Μπάγκιχαμ ήδη πουλάει τα δικά του τζιν, κραζιά, ουίσκια και σαμπάνιες.
Μια λαχταριστή συνταγή για σάντουιτς που φτιάχνεται γρήγορα με τα κόκκινα, βραστά αυγά της Λαμπρής
Ο κλινικός διαιτολόγος και διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης, βρέθηκε σήμερα στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» και μάς έδωσε μια γευστική λύση για να απολαμβάνουμε όση πίτσα θέλουμε χωρίς… τύψεις!
Πρέπει να δώσουμε στο ανοσοποιητικό μας σύστημα την ευκαιρία να ανταποκριθεί καλύτερα φροντίζοντας να ανακάμψουμε γρηγορότερα.
Το «Καφέ Μελίνα» δεν είναι ένα ακόμα cafe bistrot, αλλά για ένα σημείο συνάντησης της ιστορίας στην καρδιά της Αθήνας
Συμβουλές και διατροφικά tips για να ενισχύσουμε την αποτοξίνωση του οργανισμού μας
Με πολύ απλά υλικά μπορείς να φτιάξεις γρήγορα αυτό το γαλλικό γλυκό με φράουλες.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442