Τα ψάρια που υπέφεραν «δεν έχουν καλή γεύση»
Αντί να τα αφήσετε να πεθάνουν από ασφυξία εκτεθειμένα στον αέρα, καλύτερα να τους κόψετε αμέσως το κεφάλι με μπαλτά: τα ψάρια που πεθαίνουν με αργό και επώδυνο τρόπο διατηρούνται λιγότερο καιρό στην κατάψυξη και έχουν χειρότερη γεύση, προειδοποιούν ισπανοί και ιταλοί ερευνητές.




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-136x85.jpg)


![Ουκρανία: Ξεκίνησαν τα ρωσικά αντίποινα – Βαλλιστικός πύραυλος έπληξε την Οδησσό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2022-02-19T140733Z_962352030_RC21NS90Q0V3_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-PUTIN-NUCLEAR-150x82.jpg)
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442