Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Scream Queens: Ακόμη ένας ηθοποιός του Glee στην 2η σεζόν

Scream Queens: Ακόμη ένας ηθοποιός του Glee στην 2η σεζόν

...

Μαντώ Σιώμου

Ακόμα ένα μέλος του Glee, θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της μαύρης κωμωδίας του FOX, Scream Queens, από τους βραβευμένους παραγωγούς Ράιαν Μέρφι, Μπραντ Φάλτσακ και Ίαν Μπρέναν.

O ηθοποιός Τζέιμς Ερλ, σύμφωνα με το EW, θα ενταχθεί στο νέο καστ της σειράς παρέα με τον Τζον Στάμος και τον Τέιλορ Λότνερ. Ως Candy Striper, θα υποδύεται έναν από τους κύριους αντρικούς ρόλους στο ανατριχιαστικό νοσοκομείο όπου θα διαδραματίζεται η 2η σεζόν.

Ο Ερλ, έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση το 2004, στην εκπομπή Drake & Josh του Nickelodeon, και ενώ έχει πολλές δουλείες στο ενεργητικό του, είναι γνωστός ως ο παίκτης ποδοσφαίρου, που παρενοχλούσε την ομάδα New Directions στο Glee. Επίσης, έχει εμφανιστεί, «Στην Εντατική», Crossing Jordan, Bones, CSI, Community, Weeds, Mom, Extant και στην πρόσφατη σειρά του FOX, Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς, που ξεχώρισε από την αρχή για το καυστικό της χιούμορ, επικεντρώθηκε στην αδελφότητα Kappa Kappa, στο πλασματικό Πανεπιστήμιο Γουάλας, και στον κατά συρροή δολοφόνο που σκότωνε τα μέλη της και τους φίλους της. Ο δεύτερος κύκλος θα μεταφέρει την δράση σε ένα ανατριχιαστικό νοσοκομείο που ανήκει στην Καθυ, (Τζέιμι Λι Κέρτις), που είναι και η πρύτανης του Πανεπιστημίου.

Η Έμμα Ρόμπερτς, η Λία Μισέλ, η Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, η Μπίλι Λουρντ, η Κέκε Πάλμερ, ο Γκλεν Πάουελ, η Νίσι Νας, και η Κερτις θα επιστρέψουν στις 20 Σεπτεμβρίου, μέσα από την συχνότητα του FOX.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024