Επικοινωνιακά τεχνάσματα από Μητσοτάκη: Επιτήρηση έργων και υποσχέσεις για παροχές
Ευκαιρία για να στείλει υποσχέσεις για παροχές βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το ΟΑΚΑ όπου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να δει τις εργασίες αναβάθμισης που διεξάγονται. Μάλιστα σχολιάζοντας τον τελικό του Μουντιάλ και την επικράτηση της Ισπανίας, είπε ότι «απέδειξε ότι δεν αρκούν μόνο οι σταρ και ότι χρειάζεται ομαδική δουλειά» κάτι που όπως σημείωσε ισχύει και με την πολιτική
Στο ΟΑΚΑ προκειμένου να δει τις εργασίες αναβάθμισης που διεξάγονται βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη και βρήκε την ευκαιρία να δώσει και πάλι υποσχέσεις για παροχές.
Μιλώντας στην ΕΡΤ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης των τελευταίων δεκαετιών.
Ερωτηθείς για τον τελικό του Μουντιάλ, ανέφερε πως η Ισπανία έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και απέδειξε ότι «δεν αρκούν μόνο οι σταρ αλλά χρειάζεται ομαδική δουλειά, σωστή προετοιμασία και συντονισμός» σημειώνοντας στη συνέχεια ότι το ίδιο ισχύει και στην πολιτική.
Ερωτηθείς για την πορεία υλοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ελλάδα θα απορροφήσει τους διαθέσιμους πόρους ενώ για τις ανακοινώσεις ενόψει της ΔΕΘ άφησε υποσχέσεις για παροχές τονίζοντας ότι «όσο η οικονομία επιτυγχάνει τους στόχους της, τόσο θα δημιουργείται δημοσιονομικός χώρος για στοχευμένες παρεμβάσεις υπέρ της κοινωνίας».
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών