Μήλος: Τουρίστρια κινδύνευσε να πνιγεί στο Σαρακίνικο λόγω των κυμάτων
Μια βουτιά στο Σαρακίνικο παραλίγο να αποβεί μοιραία για την τουρίστρια που έδωσε μάχη με τα κύματα για να καταφέρει να βγει από τη θάλασσα.
Στιγμές έντονης αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο Σαρακίνικο της Μήλου, όταν μια γυναίκα βρέθηκε σε αρκετά δύσκολη θέση μέσα στη θάλασσα.
Μετά από μια βουτιά από τα χαρακτηριστικά λευκά βράχια της περιοχής στο νερό, τα κύματα έκαναν δύσκολο το έργο της τουρίστριας, η οποία αδυνατούσε να επιστρέψει στην ακτή.
Μάχη με τα κύματα
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στα social media, προκαλώντας σοκ σε όσους παρακολούθησαν τις αγωνιώδεις προσπάθειες της τουρίστριας να προσεγγίσει τα βράχια για να βγει από το νερό.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάθε φορά που η γυναίκα επιχειρούσε να πιαστεί από κάποιο βράχο για να βγει στη στεριά, ένα νέο ισχυρό κύμα την παρέσερνε ξανά προς τα ανοιχτά, αναγκάζοντάς την να συνεχίσει τη μάχη με τα κύματα.
Παράλληλα, υπήρχε κίνδυνος να χτυπήσει το κεφάλι της στα βράχια, κάτι που ίσως να ήταν μοιραίο για τη ζωή της.
Τελικά, έπειτα από αρκετές προσπάθειες, η γυναίκα κατάφερε να βγει με ασφάλεια από τη θάλασσα, χωρίς να τραυματιστεί.
@josh_blymier jumping cliffs at Sarakiniko Beach is no joke lol, she was okay #greece #milos #travel #cliffjump #moonbeach ♬ Saxophones getting louder – Sped Up – AntonioVivald
«Δεν είναι αστείο»
Το βίντεο συνοδεύεται από το μήνυμα: «Το να πηδάς από τα βράχια στο Σαρακίνικο δεν είναι αστείο», ενώ ο δημιουργός της ανάρτησης διευκρινίζει ότι η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.
Το περιστατικό αποτελεί ακόμη μία υπενθύμιση ότι, ακόμη και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, οι καιρικές συνθήκες και ο κυματισμός μπορούν να μετατρέψουν μια βουτιά σε σοβαρό κίνδυνο, γι’ αυτό και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά όταν επικρατούν ισχυροί άνεμοι.
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442