
Κέιτ Χάντσον: Ξανά στην Ελλάδα για διακοπές η διάσημη ηθοποιός
Η Κέιτ Χάντσον θα επισκεφθεί τη Σκιάθο και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.
Η Κέιτ Χάντσον ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της και μάλιστα από τη χώρα μας. Πριν λίγες ώρες, η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής του ALPHA.
Η σταρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και φορώντας γυαλιά ηλίου, ενώ το ντύσιμό της ολοκληρωνόταν με ένα λευκό στράπλες τοπ και καφέ τσάντα.
«Όλα τα μέρη στην Ελλάδα είναι όμορφα»
Η ηθοποιός εξήγησε χαμογελαστή πως δεν ήθελε να προχωρήσει σε δηλώσεις, ωστόσο αρκέστηκε να πει: «Γειά σας, είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Όλα τα μέρη στην Ελλάδα είναι όμορφα».
Κέιτ Χάντσον: Η αγάπη της για τα ελληνικά νησιά
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Χάντσον επιλέγει την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Η μητέρα της, Γκόλντι Χον, και ο Κερτ Ράσελ έχουν συνδέσει το όνομά τους με το νησί, ενώ και η ίδια η Κέιτ Χάντσον έχει επισκεφθεί πολλές φορές τη Σκιάθο μαζί με τα παιδιά της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.
Σε ανάρτηση που είχε κάνει τον περασμένο Ιούλιο στο Instagram είχε γράψει «οικογενειακό καλοκαίρι, σ’ αγαπάμε Ελλάδα» ενώ είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της καλοκαιρινά στιγμιότυπα.
- Φωτιά στο Μακρυχώρι Λάρισας – Δέκα πυροσβέστες στο σημείο
- Τσίπρας σε πρέσβεις Β. και Ν. Αμερικής: Σεβασμός στον Χάρτη του ΟΗΕ και επιστροφή στη διπλωματία από όλους
- Marfin: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική εμπρηστική επίθεση
- Ανησυχία με Γιαμάλ στην Ισπανία: Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (vid)
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε



