Προβλήματα στο Μουντιάλ: Ακυρώθηκε η προπόνηση της Πορτογαλίας λόγω κακοκαιρίας (vid)
Η κακοκαιρία που έχει «χτυπήσει» τη Φλόριντα, ανάγκασε την Εθνική Πορτογαλίας να ακυρώσει την προπόνηση της.
Η μεγάλη κακοκαιρία που «χτυπάει» τη Φλόριντα τις τελευταίες ώρες, έχει αναγκάσει την Πορτογαλία να λειτουργεί υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του 2026, απέναντι στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό την ερχόμενη Τετάρτη (17/6 20:00).
Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναγκάστηκαν να παραμείνουν περιορισμένοι στο λεωφορείο της ομάδας τους λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθώς μία σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή του Μαϊάμι, ενώ ακυρώθηκε και η συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί. Έτσι, τα Μέσα δεν μπόρεσαν να έχουν επικοινωνία με τους παίκτες, μερικές μέρες πριν την αναμέτρηση που έχει να δώσει η Πορτογαλία.
Επιπλέον, το προπονητικό κέντρο το οποίο έχει δηλώσει ως μόνιμη βάση της και πραγματοποιεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της, έπρεπε να εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους, με την απόφαση αυτή να έχει δημιουργήσει αβεβαιότητα σχετικά με την προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας, η όποια όπως όλα δείχνουν θα ακυρωθεί.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του ελπίζουν πως θα επανέλθουν άμεσα στο πρόγραμμα τους, με τις τοπικές αρχές να παρακολουθούν στενά την κατάσταση. Παρά τη ζημιά που προκαλείται στη προετοιμασία για την Πορτογαλία, τόσο η ομοσπονδία, όσο και για τη διοργανώτρια αρχή παραμένει προτεραιότητα η ασφάλεια των παικτών, του τεχνικού προσωπικού και όλων όσων βρίσκονται στο χώρο.
Δείτε την ανάρτηση για τον καιρό στη Φλόριντα
🚨 A thunderstorm is heading to Portugal’s training headquarters in Palm Beach. ⛈️
Training sessions are very likely to be canceled. pic.twitter.com/lipY4hAOlK
— The CR7 Timeline. (@TimelineCR7) June 14, 2026
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Η ώρα της στέψης (Ισπανία-Αργεντινή)
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)



























![Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_6260173253972266909_x-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442