Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα κοντά στην έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη της Ελβετίας μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας σε μια πορεία κατά της G7, παραμονή της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Επτά στο Εβιάν της Γαλλίας.
Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο Tesla
Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν πως διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια, πέτρες, κομμάτια τσιμέντου και κροτίδες προς την αστυνομία, η οποία απάντησε με δακρυγόνα.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο Tesla και έσπασαν παράθυρα σε γραφεία των Ηνωμένων Εθνών.
Στόχος επιθέσεων των διαδηλωτών έγιναν και άλλα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων της PricewaterhouseCoopers και της έδρας της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU).
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι διαδηλωτές είχαν πικέτες με συνθήματα ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα και στο Ιράν, όπως και ενάντια στον σεξισμό.
Δείτε φωτογραφίες:
Δείτε βίντεο από τις συγκρούσεις στη Γενεύη:
🔴🇨🇭🔥 EN DIRECT – Premiers débordements à Genève. Des vitrines ont été cassées et une première voiture est en feu. #G7pic.twitter.com/vuuUg9zbET
ANTI-G7 : La tension monte à #Genève en marge de la manifestation contre le G7 à Évian. La police suisse réplique avec du gaz lacrymogène après des tirs de mortiers d’artifice et de projectiles, le canon à eau est déployé.pic.twitter.com/HNLtFGzrga
Περίπου 20.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε μια πορεία που αρχικά ήταν ειρηνική.
Οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά της G7, που την θεωρούν σύμβολο συγκεντρωμένης πολιτικής και οικονομικής δύναμης.
Την περασμένη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης της Tesla, Ίλον Μασκ, ο οποίος έχει εργαστεί ως σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έγινε ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο, αναζωπυρώνοντας ανησυχίες για ανισότητες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν θα γινόταν στη Γενεύη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!