
Αμαξοστοιχία του Προαστιακού ακινητοποιήθηκε λόγω εμποδίου στη σιδηροδρομική γραμμή
Η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της με περιορισμένη ταχύτητα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας.
Απρόοπτο με συρμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου σημειώθηκε το απόγευμα όταν ακινητοποιήθηκε προσωρινά λόγω εμποδίου που εντοπίστηκε στη σιδηροδρομική γραμμή.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Hellenic Train, πρόκειται για την αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο του Προαστιακού 1323 (Κιάτο – Πειραιάς) και η οποία ακινητοποιήθηκε προσωρινά στις 18:20 πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών.
Λόγω το ατυχήματος, αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και πιθανές τροποποιήσεις των δρομολογίων ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο Διαχειριστής Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1323 (Κιάτο – Πειραιάς) ακινητοποιήθηκε προσωρινά στις 18:20 πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών, λόγω εμποδίου που εντοπίστηκε στη σιδηροδρομική γραμμή.
Για τη διαχείριση του συμβάντος ενημερώθηκε άμεσα ο Διαχειριστής Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.
Η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της με περιορισμένη ταχύτητα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας.
Λόγω του συμβάντος αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις και ενδεχόμενες τροποποιήσεις δρομολογίων στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών.
Η Hellenic Train βρίσκεται σε συνεχή συντονισμό με τον Διαχειριστή Υποδομής για την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.
Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.
- Καταιγίδα και κεραυνοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- LIVE: Αντβέρπ – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για τη φιλική αναμέτρηση με την Αντβέρπ
- Οι ιδιοκτήτες του πλοίου που είδαμε στην «Οδύσσεια» δήλωσαν ότι δεν τους πλήρωσαν τις ζημιές
- Χούθι: Το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ είναι ανοιχτό – Ο ναυτικός αποκλεισμός αφορά μόνο τη Σαουδική Αραβία
- Παρέδες: «Ο Μέσι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή» (vid)

