Η Ρίτας Βίλνιους κατέκτησε το Basketball Champions League, επικρατώντας της AEK με 92-86 σε έναν τελικό γεμάτο ένταση και ανατροπές και λίγη ώρα μετά την απονομή ο Γκίτις Μασιούλις να ακολουθεί πιστά μια… οικογενειακή παράδοση και να γίνεται… viral.
Ο Λιθουανός φόργουορντ πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς γδύθηκε και φωτογραφήθηκε κρατώντας το τρόπαιο και η εικόνα του έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και των social media.
Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία αυτή απέκτησε επιπλέον ενδιαφέρον λόγω της οικογενειακής «συνέχειας» στον τρόπο πανηγυρισμού, αφού κάτι αντίστοιχο είχε κάνει στο παρελθόν και ο πατέρας του, Τόμας Μασιούλις, μετά την κατάκτηση της EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε.
Με τρεις ισοπαλίες ξεκίνησε το κυριακάτικο πρόγραμμα της Premier League στα Πάλας – Έβερτον (2-2), Μπέρνλι – Βίλα (2-2) και Φόρεστ – Νιούκαστλ (1-1), σε ματς που οι… εμπλεκόμενοι είχαν ευκαιρίες να «καθαρίσουν» ή έστω να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τους στόχους τους.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.