
Ανδρουλάκης: «Χρειαζόμαστε νέα εργαλεία, νέες ιδέες και λέξεις»
Στο 7ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Στο βήμα του Συνεδρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με θέμα «The world in disruption», βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι η κοινωνία χρειάζεται «νέα εργαλεία, νέες ιδέες και λέξεις», εξηγώντας ότι θα πρέπει οι λέξεις αυτές να δίνουν νόημα και προοπτική εκεί που σήμερα κυριαρχεί η αβεβαιότητα.
«Και πάνω απ’ όλα, έχουμε χρέος να προχωρήσουμε με επεξεργασμένο σχέδιο με τις αναγκαίες ρήξεις με τις βαθύτερες αιτίες της ανισότητας» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μια «νέα ισορροπία δυνάμεων».
«Αυτή θα πρέπει να είναι πιο δίκαιη και να μην εντείνει τις ανισότητες και τον αυταρχισμό» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης από το βήμα του συνεδρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Δείτε την ομιλία του:

Διαβάστε αναλυτικά:
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Το Ριάντ στριμωγμένο μεταξύ Χούθι και Ιράν: Επανέρχεται ο φόβος ενός διμέτωπου πολέμου
- Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου


