
Ο Τσικίνιο ευχήθηκε Καλό Πάσχα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (pic)
Ο Τσικίνιο ευχήθηκε Καλό Πάσχα φορώντας τη νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Τσικίνιο έδειξε για ακόμη μία φορά το δέσιμο του με τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας, όντας στη τρίτη του σεζόν στα μέρη μας.
Με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τη νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και ευχές για «Καλό Πάσχα με υγεία» στα ελληνικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία που τράβηξε ο Τσικίνιο ήταν στο ασανσέρ και στο πλευρό του είχε την κόρη του, που πόζαρε μαζί με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.
Δείτε την ανάρτηση του Τσικίνιο
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών