
Ευρυτανία: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο – Το φορτηγό του έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων
Νεκρός 54χρονος στην Ευρυτανία, έπεσε με το ΙΧΦ σε γκρεμό 40 μέτρων
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους των Αγράφων Ευρυτανίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/4/26), όταν ένα φορτηγό έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 40 μέτρων.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στους Μεταξάδες της Κοινότητας Πρασιάς του Δήμου Αγράφων. ΙΧΦ με οδηγό 54χρονο, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό βάθους περίπου 40 μέτρων.
Στο σημείο έσπευσαν δύο στελέχη της Πυροσβεστικής, τα οποία επιχείρησαν για την ανάσυρση του οδηγού, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 54χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος ανέλαβε το ΑΤ Αγράφων, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην αρμόδια υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.
Χωρίς αισθήσεις μεταφέρθηκε άνδρας συνεπεία τροχαίου και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε περιοχή του δήμου Αγράφων. Επιχείρησαν 2 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 3, 2026
- Τι σημαίνει το πολωνικό «όχι» στην αποστολή Patriot στη Μέση Ανατολή
- Παιχνίδια πολέμου: Πώς το Ιράν νίκησε τον Τραμπ στη viral προπαγάνδα – «Lego και AI»
- Ποιος ήθελε να κλείσει τις τράπεζες; – Το έτοιμο σχέδιο από το 2012 της ΝΔ, που «ξεχνούν» αλλά «σταυρώνουν» τον Τσίπρα
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί ενώπιον του δικαστηρίου
- (Υπο)γράφτηκε Ιστορία: Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics, vid)
- Επιβεβαιώθηκε η κατάρριψη του αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους – Αμοιβή του Ιράν για τη σύλληψη των πιλότων


