Ο Μανώλης Μαυρομμάτης πήρε εξιτήριο και έχει επιστρέψει πλέον σε νέο σπίτι μετά από δύο χρόνια νοσηλείας και αποκατάστασης από τη δύσκολη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.
Μανώλης Μαυρομμάτης: Αναρρώνει στο νέο σπίτι του – Στο πλευρό ο γιος του
Ο γνωστός αθλητικογράφος προσπαθεί σταδιακά να επανέλθει σε ρυθμούς καθημερινότητας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αργύρη Ηλιάδη στην εκπομπή Buongiorno, του MEGA που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου.
Στο πλευρό του έμπειρου αθλητικογράφου από την πρώτη στιγμή βρίσκεται ο γιος του, Μιχάλης, ο οποίος στέκεται διαρκώς δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.
Η πυρκαγιά, η απώλεια της συζύγου του και η δύσκολη μάχη που βηκε νικητής
Ήταν ξημερώματα Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2024, όταν η ζωή του Μανώλη Μαυρομμάτη άλλαξε δραματικά.
Μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, από βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική κουζίνα, τον βρήκε να κοιμάται μαζί με τη σύζυγό του, Ρένα Βενιέρη.
Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, παγιδεύοντας το ζευγάρι μέσα σε πυκνούς καπνούς και φλόγες.
Ο δημοσιογράφος είχε υποστεί εγκαύματα στο 25% του σώματός του, ενώ η Ρένα Βενιέρη έφερε σοβαρότερα τραύματα, με εγκαύματα στο 40% και εκτεταμένη βλάβη στο αναπνευστικό της σύστημα.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η σύζυγος του δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές. Έφυγε από τη ζωή στις 25 Μαΐου 2024.
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης, παρά την ηλικία του και τη σωματική καταπόνηση, έμεινε διασωληνωμένος για 45 ημέρες στη ΜΕΘ, δίνοντας καθημερινή μάχη για τη ζωή.
Στις 9 Απριλίου της ίδιας χρονιάς αποσωληνώθηκε, σηματοδοτώντας την πρώτη του μεγάλη νίκη. Ακολούθησαν μήνες αποκατάστασης, με εντατική φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας