
Ιταλός διαιτητής στο ΑΕΚ – Τσέλιε
Ο Ιταλός διαιτητής Σιμόνε Σότσα ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τσέλιε (19/3, 19:45)
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των αγώνων του Conference League και σε αυτό της ΑΕΚ με την Τσέλιε (19/3, 19:45) ορίστηκε ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα, στη ρεβάνς του 4-0 της Ένωσης στη Σλοβενία.
Βοηθοί του θα είναι οι Ντάβιντε Ιμπεριάλε και Αλέσιο Μπέρτι, τέταρτος ο Τζοβάνι Αϊρόλντι και στο VAR ο Λούκα Παϊρέτο με AVAR τον Ντανιέλε Ντοβέρι, όλοι τους Ιταλοί.
Φέτος ο Σότσα έχει διευθύνει δύο αγώνες Champions League, Μπριζ-Μονακό 4-1 και Μπενφίκα-Λεβερκούζεν 0-1, ενώ ήταν επίσης στο Παναθηναϊκός-Στουρμ 2-1 και ΠΑΟΚ-Μπέτις 2-0 στο Europa League, αλλά και στο Παναθηναϊκός-Ρέιντζερς 1-1 για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι
- ΖΟRΜΠΑΣ: Λόγια και Εικόνες – Στο μυαλό του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα μάτια του Soloύp
- ΕΛΑΣ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώτη φορά βλέπουμε οι ληστές να απαιτούν συγγνώμη από τα θύματά τους
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη – Σπυρίδωνα Τέντε
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Συγγνώμη» απαιτεί ο Μητσοτάκης και βλέπει «αθλιότητες» πίσω από το «γαλάζιο» σκάνδαλο