Γνωστή έγινε η εντεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητοόπου ο Μάρκο Νίκολιτς προχωρά σε τρεις αλλαγές σε σχέση με την Τσέλιε. Πήλιος, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς μένουν στον πάγκο, με Πενράις, Μάνταλο και Λιούμπισιτς να παίρνουν τις θέσεις τους.
Ο Στρακόσα παραμένει κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πενράις στην άμυνα. Μαρίν και Μάνταλος θα είναι στον άξονα, Κοϊτά, Λιούμπιτσιτς στα άκρα και οι Γιόβιτς, Βάργκα στην επίθεση.
Συνοπτικά η εντεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πενράις, Μαρίν, Μάνταλος, Κοϊτά, Λιούμπισιτς, Γιόβιτς, Βάργκα
Στον πάγκο: Μπρινιόλι, Πήλιος, Γκεοργκίεφ, Βίντα, Γκρούγιτς, Ζοάο Μάριο, Πινέδα, Περέιρα, Κουτέσα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Ζίνι.
Η εντεκάδα του Ατρόμητου: Γκουγκεσασβίλι, Σταυρόπουλος, Καραμάνης, Ουκάκι, Γιουμπιτάνα, Κίνι, Ούρονεν, Μήτογλου, Μπάκου, Τσούμπερ, Μουτουσαμί
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.