
Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
Στις συναντήσεις του Νίκου Δένδια στη Μεγάλη Βρετανία αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στην περιοχή του Κόλπου και οι προκλήσεις ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Τη Μεγάλη Βρετανία επισκέπτεται αύριο, Δευτέρα 16 Μαρτίου και μεθαύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί και θα έχει διμερείς συνομιλίες στο Λονδίνο στις 17 Μαρτίου με τον Βρετανό ομόλογό του Τζον Χίλι, ενώ αύριο αναμένεται να συναντηθεί επίσης με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Ηνωμένου Βασιλείου, Τζόναθαν Πάουελ.
Η ατζέντα των συναντήσεων
Στις συναντήσεις αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στην περιοχή του Κόλπου και οι προκλήσεις ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Ηνωμένο Βασίλειο εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς ενίσχυσης των διμερών σχέσεων στους τομείς της Άμυνας, της Ασφάλειας και της Καινοτομίας, καθώς και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειρίας σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.
- Η Πλαίσιο στην κορυφή των Best Workplaces στην Ελλάδα
- Δεκαπέντε διάσημα, vintage δαχτυλίδια αρραβώνων – Τα δέκα είναι της Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- «Τετραήμερη εργασία; Κι όμως γίνεται!» – Βίντεο Ανδρουλάκη στο TikTok
- Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκαν Ίνγκασον και Πελίστρι – Δεν παίζουν στα τελευταία τρία ματς
- Greece Awaits Fitch Rating Amid Global Uncertainty
- Μεσολόγγι: Μυστήριο με τον θάνατο 62χρονου σε κτηνοτροφική εγκατάσταση





