Στις ΗΠΑ για τον γιο του Στογιάκοβιτς ο μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας Νίκος Ζήσης (vid)
Στην Αμερική ταξίδεψε ο τζένεραλ μάνατζερ της της Εθνικής ομάδας Νίκος Ζήσης προκείμενου να συναντήσει τον Αντρέι Στογιάκοβιτς με σκοπό την ένταξή του στην «Γαλανόλευκη».
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς (21 χρόνων, 2.01 μέτρα) λάμπει στο NCAA με τις εμφανίσεις του, φορώντας τη φανέλα του Ιλινόι και το μέλλον του 21χρονου γκαρντ απασχολεί και την Εθνική Ελλάδας.
Ο ταλαντούχος γκαρντ δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας ή την εθνική Σερβίας. Γιατί έχει αυτή την επιλογή; Διότι ο πατέρας του, Πέτζα Στογιάκοβιτς, είναι από τη Σερβία, ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα.
Η ΕΟΚ παρακολουθεί προσεκτικά όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στις ΗΠΑ και απασχολούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Έτσι, ο General Manager της Εθνικής Ελλάδας, Νίκος Ζήσης, ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον Αντρέι Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να ενταχθεί στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.
Φέτος, ο γιος του Πέτζα μετρά 13.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο στο NCAA.
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει λιμάνια στη Μέση Ανατολή αν χτυπηθούν οι λιμενικές εγκαταστάσεις της χώρας
- The Expla-in Project: Πώς σχετίζεται ο πόλεμος στο Ιράν με τα σενάρια πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα;
- Αντεμπάγιο: «Αναρωτιέμαι τι θα μου έλεγε σήμερα ο Κόμπι»
- Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 10χρονο παιδί – Υπέστη ανακοπή σε κολυμβητήριο
- LIVE: Λεβερκούζεν – Άρσεναλ
- Επιδόματα: Έρχεται νέος μηχανισμός ελέγχου


