Η δράση στη Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε μια αγωνιστική (30η) που ξεχωρίζει φυσικά από το πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Μετά το πέρας του πρώτου… σκέλους της αγωνιστικής, οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 18-10 και δύο ματς λιγότερα αυτή την στιγμή, ενώ οι Πράσινοι του Εργκίν Αταμάν έχουν ρεκόρ 16-13 όντας στην ένατη θέση με ματς λιγότερο.
Στα ματς που ολοκληρώθηκαν, η Φενέρμπαχτσε διέλυσε με 88-70 τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, η Βαλένθια συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία κάμπτοντας την αντίσταση της Ζάλγκιρις στην Ισπανία με 91-87, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 87-84, ενώ, τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε τη Βίρτους Μπολόνια με 92-84.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.