Έξαλλος ο Λιονέλ Μέσι: Προσπάθησε να κάνει «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών (vid)
Χαμός με τον Λιονέλ Μέσι, προσπάθησε να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά την ήττα της Ίντερ Μαϊάμι με 3-0 από την LAFC – Τον σταμάτησε ο Σουάρεζ.
Άκρως εκνευρισμένος με τους διαιτητές ήταν ο Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα Ίντερ Μαϊάμι με 3-0 από την LAFC. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής προσπάθησε μάλιστα, να κάνει εισβάλει στα αποδυτήρια των ρέφερι, με τον Σουάρεζ να τον συγκρατεί τελευταία στιγμή.
Ο Αργεντίνος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ρεπόρτερ, αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, μη μπορώντας να ηρεμήσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω ματς που ηττήθηκε η Ίντερ Μαϊάμι, τα γκολ πέτυχαν οι Nτέιβιντ Μαρτίνεθ, Ντένις Μπουάγνκα και Νέιθαν Ορντάζ, ενώ ξεχώρισε και ο Σον Χιούνγκ-Μιν.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.