Στην Τούμπα με τη Θέλτα ο ΠΑΟΚ και στο ΟΑΚΑ με την Πλζεν ο Παναθηναϊκός
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Θέλτα (19/2, 19:45) και ο Παναθηναϊκός την Πλζεν (19/2, 22:00) με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στους «16» του Europa League.
Στη «μάχη» του Europa League επιστρέφουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Ο Δικέφαλος του Βορρα φιλοξενεί τη Θέλτα (19/2, 19:45) και οι Πράσινοι την Πλζεν (19/2, 22:00) και θέλουν τη νίκη στ πρώτα ματς τους, που θα τους δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Με πολλές και σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ
Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Μεϊτέ, Πέλκα, Κωνσταντέλια, Ιβανούσετς, Ντεσπόντοφ, ενώ όπως συνηθίζεται αποστολή δεν ανακοινώθηκε. Από την άλλη, η Θέλτα ήρθε στη χώρα μας χωρίς τον Άλβαρο Νούνιες, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν στην Ισπανία οι Φράνκο Τσέρβι και Τζόζεφ Αϊντού.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χτες το πρωί (18/2) την προετοιμασία του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα, ενώ μέρος αυτού έβγαλε και ο Φακούντο Πελίστρι. Από’ κει και πέρα, ατομικό έκαναν οι Σίριλ Ντέσερς και Μούσα Σισοκό ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πέδρο Τσιριβέγια και Γιάννης Κώτσιρας. Ίνγκι Ίνγκασον και Γιώργο Κυριακόπουλο, προπονήθηκαν και πάλι κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Μπενίτεθ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League