
Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
Ο Τάισον Γουόρντ βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊκάκης» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και… τρελάθηκε με την ατμόσφαιρα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε χθες (8/2) τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» της 20ης αγωνιστικής, με τους Ερυθρόλευκους να τιμούν την μνήμη των νεκρών της Θύρα 7 για την επέτειο των 35 ετών από εκείνη τη μέρα.
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκε και ο Τάισον Γουόρντ, ο οποίος θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο αυτό παιχνίδι για πρώτη φορά από την άφιξη του στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ των Ερυθρόλευκων εντυπωσιάστηκε πολύ από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των Πειραιωτών αναρτώντας μια φωτογραφία από τη Θύρα 7 στα σόσιαλ μίντια και γράφοντας: «καταπληκτικό».
Δείτε την ανάρτηση του Τάισον Γουόρντ:
- Συντάξεις «πείνας» για 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες
- Το HIIT είναι το must fitness πρόγραμμα των διακοπών
- Παύει ο Δακτύλιος από σήμερα – Μέχρι πότε θα ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών

