Μετά την επιτυχία της Εθνικής πόλο Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την κατάκτηση του χάλκινου μετάλλια η λίστα με μετάλλια που έχουν κατακτήσει οι Εθνικές ομάδες πόλο της Ελλάδας μεγάλωσε κι άλλο. Συγκεκριμένα η χώρα μας έφτασε τις 85 κατακτήσεις στην ελληνική υδατοσφαίριση στις διεθνείς διοργανώσεις ένας αριθμός αν μη τι άλλο εντυπωσιακός!
Κάνοντας μια…βουτιά στο παρελθόν και από το 1951: η χώρα μας έχει πανηγυρίσει 18 χρυσά μετάλλια, 29 ασημένια και 38 χάλκινα. Τα 39 στους άνδρες και τα 46 στις γυναίκες, τα 16 από την εθνική ομάδα των γυναικών.
Αναλυτικά τα μετάλλια που έχει κατακτήσει η Εθνική ομάδα πόλο σε όλες της διοργανώσεις
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.