
Με τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο της η Εθνική στον μικρό τελικό
Αφαιρέθηκε η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Θοδωρής Βλάχος στον ημιτελικό με την Ουγγαρία κι έτσι η Εθνική ομάδα πόλο θα παραταχθεί κανονικά με τον προπονητή της στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στην Ιταλία.
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ουγγαρία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, χάνοντας με 15-12, κι έτσι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία την Κυριακή (25/1, 18:00) στο πλαίσιο του μικρού τελικού της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση.
Όλα αυτά θα γίνουν με τον Θοδωρή Βλάχο να είναι κανονικά στον πάγκο της «γαλανόλευκης», παρά την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί, ύστερα από δύο κίτρινες, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.
Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα η αρμόδια επιτροπή είδε το βίντεο και αποφάσισε ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε δίκιο για τη διαμαρτυρία του και την αναζήτηση διευκρίνισης για το challenge (η στιγμή που δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη), με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί η ποινή της κόκκινης κάρτας.
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους


