
Δύο γρήγορα γκολ για τη Μπόντο κόντρα στη Σίτι (vids)
Δύο γκολ του Χεγκ μέσα σε ένα δίλεπτο σόκαραν τη Μάντσεστερ Σίτι, με την Μπόντο να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο.
Σε εφιάλτη εξελίσσεται το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπόντο/Γκλιμτ καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε από πολύ νωρίς με δύο γκολ πίσω στο σκορ.
Στο 22′ ο Μπλόμεργκ έβγαλε ωραία σέντρα για τον Χεγκ που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε.
Το 1-0:
Πάλι ο Μπλόμεργκ ήταν ο δημιουργός και ο Χεγκ με πλασέ αυτή τη φορά έγραψε το 2-0 για την Μπόντο που βρήκε χώρους και έκανε τεράστια ζημιά στους «πολίτες».
Το 2-0:
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
- Νέα αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Χτυπήθηκαν κέντρα στρατιωτικής διοίκησης στο Ιράν – Στοχοποιήθηκαν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
