Σε εφιάλτη εξελίσσεται το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπόντο/Γκλιμτ καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε από πολύ νωρίς με δύο γκολ πίσω στο σκορ.
Στο 22′ ο Μπλόμεργκ έβγαλε ωραία σέντρα για τον Χεγκ που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε.
Το 1-0:
Πάλι ο Μπλόμεργκ ήταν ο δημιουργός και ο Χεγκ με πλασέ αυτή τη φορά έγραψε το 2-0 για την Μπόντο που βρήκε χώρους και έκανε τεράστια ζημιά στους «πολίτες».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών