
Ανακοίνωσε sold out και με τη Λεβερκούζεν Ολυμπιακός (pic)
Τη μαζική συμπαράσταση των οπαδών του, σε ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει ο Ολυμπιακός καθώς η ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν εξαντλήθηκαν.
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αυτή τη φορά για τη League Phase του Champions League, όπου την Τρίτη (20/1, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα υποδεχθεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του, οι οποίοι αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση και θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της λίγκας.
Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα δώσουν φυσικά μόνοι τους αυτή τη… μάχη, αφού θα έχουν για ακόμη μία φορά στο πλευρό τους τον κόσμο του. Κι αυτό γιατί η Πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει πως δεν θα… πέφτει καρφίτσα στο Φάληρο.
H ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
?⚪ SOLD OUT! ?
? Bayer 04 Leverkusen pic.twitter.com/SFIqZpdbA9
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 19, 2026
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε




