Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
Σε κίνδυνο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα των αθλητριών κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ για το πρωτάθλημα γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας, όταν κομμάτια από την οροφή έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό έλαβε χώρα στο Άρης – ΑΟ Θήρας κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, αφού έπεσαν κομμάτια από την οροφή δίπλα από το κεφάλι αθλήτριας!
Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια των φιλοξενούμενων, Αμπότ Σιμόν, έκανε υποδοχή στο πρώτο σετ μετά από σερβίς του Άρη και η μπάλα πήρε ύψος, φτάνοντας στην οροφή του γηπέδου.
Έπειτα από αυτό, έπεσαν κομμάτια από το ταβάνι, με την αθλήτρια να μην αντιλαμβάνεται αρχικά τι συνέβη δίπλα της.
Η διαιτητής της αναμέτρησης έσπευσε αμέσως κοντά στην αθλήτρια και διέταξε να διακοπεί το παιχνίδι για να μαζευτούν τα κομμάτια και να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, ενώ κοντά της για να την καθυσηχάσουν βρέθηκαν και οι υπόλοιπες παίκτριες.
Δείτε το σοκαριστικό περιστατικό στο 30:00
- Πετρέλαιο: Κατά 5% αυξήθηκε η τιμή του βαρελιού WTI στο άνοιγμα της CME
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
- Ιράν: «Βαθιά λυπηρό ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλό»
- Η «ουδέτερη» Ελβετία αύξησε σημαντικά τις εξαγωγές όπλων – Οι χώρες που πούλησε περισσότερο
