Ολυμπιακός: Δεν παίζει κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Μιλουτίνοφ
Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απόψε (6/1) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, την ώρα που αμφίβολος για τους «ερυθρόλευκους» είναι και ο Φρανκ Νιλικίνα.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου το βράδυ της Τρίτης (6/1, 19:45) θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν ωστόσο με σημαντικές απουσίες στο δύσκολο αυτό ματς, αφού εκτός αγώνα θα μείνει τελικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (σ.σ. έχει υποστεί υπερεπιγονατιδικό αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο). Η απουσία του Σέρβου ψηλού έρχεται έτσι να προστεθεί στους Τάισον Γουόρντ και Σακίλ ΜακΚίσικ οι οποίοι δουλεύουν για την επιστροφή τους στα παρκέ το επόμενο διάστημα.
Την ίδια ώρα, αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Φρανκ Νιλικίνα και θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Γάλλο γκαρντ να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, έχοντας φύγει με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Άρη στο Nick Galis Hall, ύστερα από ένα γλίστρημα.
- Αιματηρό επεισόδιο στη δομή μεταναστών στη Ριτσώνα – Μαχαίρωσαν 20χρονο
- «Τρελή» πορεία 86χρονου στο κέντρο της Λαμίας – «Θα παρέδιδα τον Ιούλιο το αυτοκίνητό μου»
- «Λουκέτο» σε 6 εταιρίες της Σάρα Φέργκιουσον μετά τη σύλληψη του πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: Αναπαράσταση ζητά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σοκαρισμένος δηλώνει ο αρχιφύλακας
- Επιφυλακτική η ΕΕ μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομους τους δασμούς του Τραμπ
- Γεώτρηση-ρεκόρ στην Ανταρκτική αποκαλύπτει 23 εκατομμύρια χρόνια κλιματικής ιστορίας


