Μενίδι: Τραυμάτισαν με πέτρα υπάλληλο απορριμματοφόρου
Η αστυνομία αναζητά τους δράστες
Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκαν υπάλληλοι απορριμματοφόρου, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σήμερα το πρωί έξω από τον καταυλισμό στην Αυλίζα Αχαρνών.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το απορριμματοφόρο του δήμου Αχαρνών είχε σταματήσει στη στάση ΙΣΙΔ και οι υπάλληλοι άδειαζαν τους κάδους, όταν δέχτηκαν αρχικά λεκτική επίθεση από τέσσερις Ρομά, σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Στη συνέχεια ένας από τους επιβάτες των αυτοκινήτων πέταξε μια πέτρα με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από τους υπαλλήλους στο κεφάλι.
Ο τραυματίας διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Κίνα: Τουλάχιστον 10 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους ανεμοστρόβιλους
- Λόρεν Μπένετ: Πέθανε η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο Party Rock Anthem των LMFAO
- ΠΑΣΟΚ: Ο εκτός γραμμής Σγουρός, οι δύο εικόνες του κόμματος και το σχέδιο «Αττική»
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442