Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα.
Η υπόθεση Νεγκρέιρα έσκασε σαν… βόμβα στην Ισπανία, με τις αποκαλύψεις για πληρωμές της Μπαρτσελόνα στον Νεγκρέιρα (πρώην αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτησίας) να ερευνάται από τα αρμόδια όργανα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στα… κάγκελα.
Πλέον, στο «παιχνίδι» μπαίνει και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με την «AS», θα διεκδικήσει αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ.
Τι θα αναζητήσει η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ
Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε στη Γενική Συνέλευση των Μελών ότι η Βασίλισσα θα αναζητήσει νομικές κυρώσεις για να διαπιστωθεί αν επρόκειτο για αθέμιτη επιρροή και χειραγώγηση των αποτελεσμάτων μεταξύ 2001 και 2018.
Η Ρεάλ υποστηρίζει πως η υπόθεση Νεγκρέιρα έχει επηρεάσει την ακεραιότητα του ισπανικού πρωταθλήματος και αυτός είναι ο λόγος που θα ζητήσει να αποζημιωθεί από τους Μπλαουγκράνα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.