Την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων (26/12) το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας παραμένει γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Στις 21:30 δείτε το Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός, για την 18η αγωνιστική της Euroleague και μισή ώρα μετά (22:00), έχει δύο ματσάρες: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ, για το αγγλικό πρωτάθλημα και Μαρόκο-Μάλι για το Κόπα Άφρικα, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να ετοιμάζεται για ακόμη μία μάχη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/12)
14:30 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ Ανγκόλα – Ζιμπάμπουε Αφρικάνικο Κύπελλο Εθνών
14:30 COSMOTE SPORT 1 HD Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι Sky Bet EFL Championship
17:00 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ Αίγυπτος – Νότια Αφρική Αφρικάνικο Κύπελλο Εθνών
17:00 COSMOTE SPORT 1 HD Μίντλεσμπρο – Μπλάκμπερν Sky Bet EFL Championship
17:00 COSMOTE SPORT 2 HD Τσέστερφιλντ – Νοτς Κάουντι Sky Bet EFL League Two
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 11 πόντους στο στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως σκόραρε ελάχιστα στη συνέχεια και γνώρισε τελικά την ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ (92-88) στη Σόφια.
Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε (6-0) τη Ρεάλ Μαδρίτης και στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League γυναικών και με συνολικό σκορ 12-2 προκρίθηκε στην τετράδα όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου.
Η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere dello Sport» διενεργεί ψηφοφορία για τον ποιον θεωρούν οι Ιταλοί φίλαθλοι καταλληλότερο προπονητή στην Εθνική Ιταλίας μετά τον Γκατούζο. Προηγείται ο Μουρίνιο.