
«Ο Ναν μοιάζει να προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»
«Αιχμηρό» σχόλιο για τα πρόσφατα αντιαθλητικά φάουλ του Κέντρικ Ναν… Μαγνήτισε τα βλέμματα το αντιαθλητικό φάουλ του στον Μόουζες Ράιτ.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Λιθουανία και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της κατάταξης στη Euroleague, όμως για ακόμα μία φορά αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν το αντιαθλητικό φάουλ του Κέντρικ Ναν, αυτή τη φορά στον Μόουζες Ράιτ.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχασε τη μπάλα από κλέψιμο του Ράιτ, με τον τελευταίο να φεύγει στον αιφνιδιασμό για να καρφώσει και τον Ναν να τον ακολουθεί για να τον σταματήσει, αλλά με ένα επικίνδυνο φάουλ, αφού «γκρέμισε» τον συμπατριώτη του, ο οποίος έπεσε άτσαλα στο παρκέ.
Τι συμβαίνει με τον Κέντρικ Ναν
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κέντρικ Ναν κάνει κάτι αντίστοιχο και πλέον σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Πριν λίγο καιρό χτύπησε εν ψυχρώ τον Τέιλορ της Βαλένθια και χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ.
Ενώ το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα των «εκρήξεών» του δεν είναι άλλο από το αντιαθλητικό φάουλ στο ΟΑΚΑ στους περσινούς τελικούς, πάνω στον Εβάν Φουρνιέ, σε μια κίνηση που τον έστειλε και στα αποδυτήρια με ντισκαλιφιέ και έφερε τεράστια ένταση στο παιχνίδι.
Κάπως έτσι, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σχολίασε τις… εκρήξεις του Κέντρικ Ναν στα τελευταία ματς με «αιχμηρό τρόπο». «Ο Κέντρικ Ναν είναι τρομερά ταλαντούχος παίκτης, αλλά δι@ολε… μοιάζει να προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό».
Kendrick Nunn is such a talented player, but damn man he be trying to put people in the hospital, I don’t understand it..
— THEPetway (@The_Pet_Way) December 23, 2025
- Αντετοκούνμπο: «Οι Ομοσπονδίες πληρώνουν την ασφάλεια των NBAers, αν κληθώ θα είμαι στο παράθυρο»
- Σταύρος Τσακυράκης: Η σχέση κράτους δικαίου και κοινού περί δικαίου αισθήματος
- Στήριξη στις οικογένειες από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου
- Ηπατοπάθειες σε σκύλο και γάτα: Από τη λάσπη στη χολή μέχρι τις σπάνιες παθήσεις – Ο ρόλος της διατροφής
- Τροχαίο στην Πειραιώς: Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Ένας τραυματίας
- Σέρρες: «Μαϊμού» υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ εξαπάτησε γυναίκα και της άρπαξε μετρητά και κοσμήματα αξίας 26.000 ευρώ


