Αμύνταιο: Μαθητές αρνήθηκαν να πουν τα κάλαντα στον Άδωνι και στάθηκαν στο πλευρό των αγροτών
Κατά την άφιξη του υπουργού Υγείας σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε αγρότες, εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και δυνάμεις της αστυνομίας, με τον κόσμο να διαδηλώνει υπέρ της δωρεάν και δημόσιας υγείας.
Σε κλίμα έντασης έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα εγκαίνια στην ανακαινισμένη μονάδα του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, ενώ μαθητές του Μουσικού Σχολείου που επισκέφτηκαν το σημείο για να πουν τα κάλαντα, αποχώρησαν.
Συγκεκριμένα, κατά την άφιξη του υπουργού Υγείας σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε αγρότες, εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και δυνάμεις της αστυνομίας, με τον κόσμο να διαδηλώνει υπέρ της δωρεάν και δημόσιας υγείας.
Σύμφωνα με το prlogos Παρότι οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Αμυνταίου κλήθηκαν να πουν τα κάλαντα στον Υπουργό Υγεία Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά η όλη αυτή κατάσταση με τους διαδηλωτές αγρότες και τη στάση της αστυνομίας τους αποθάρρυνε. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να φύγουν από το Κέντρο Υγείας που θα εγκαινιάσει σε λίγο ο υπουργός.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα vetonews.gr, η αστυνομία εμπόδιζε τους αγρότες με τα τρακτέρ τους να προσεγγίσουν τον χώρο της εκδήλωσης.
Οι μαθητές αποχώρησαν όταν διαπίστωσαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει τους γονείς τους που διαδήλωσαν με τα τρακτέρ τους. Μάλιστα αρκετοί γονείς φώναζαν «ντροπή», καταγγέλλοντας ότι γινόταν φιέστα με τα παιδιά τους. Τελικά οι μαθητές εξήλθαν του χώρου, υπό τα θερμά χειροκροτήματα των διαδηλωτών.
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
- Η ομολογία Λαζαρίδη για την ποινικά κολάσιμη πράξη της απάτης και η σκοπιμότητα (;) πίσω από την πρόθεση επανόρθωσης
- Τζέιμς Μποντ: Η Amazon MGM ανοίγει τα χαρτιά της – Tο στοίχημα των 8 δισ, o διάδοχος, το μεγάλο εμπόδιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη, ακόμη μια ευθεία και επικίνδυνη επίθεση στη Δικαιοσύνη και στο Κράτος Δικαίου
- Δικηγόροι προειδοποιούν: Οι συζητήσεις σας με chatbot μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας
- Με «ναυτικό αποκλεισμό και βόμβες» απειλούν οι ΗΠΑ το Ιράν αν δεν συνάψει συμφωνία
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)










![Ολλανδία: Έκανε 250 τατουάζ με το όνομά του στο κορμί της συντρόφου του [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/foto1-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442