Ο Ανδρέας Τετέι, επισκέφθηκε νεαρό ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο
Όμορφη κίνηση έκανε ο Ανδρέας Τετέι καθώς επισκέφθηκε έναν νεαρό αθλητή που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο.
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο Ανδρέας Τετέι, ενόψει και των Χριστουγέννων καθώς όπως έγινε γνωστό επισκέφθηκε έναν μικρό ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε προκειμένου να του δώσει κουράγιο και να περάσει μερικές στιγμές μαζί του στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Κηφισιάς – ο οποίος με το νέο έτος πρόκειται να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό– επισκέφθηκε το «Metropolitan» και εκτός από την παρέα του, πρόσφερε και μια υπογεγραμμένη μπάλα.
Την σχετική είδηση για την επίσκεση του Τετέι αποκάλυψε ο γιατρός, Κώστας Ιντζόγλου, που δημοσίευσε και την ανάλογη φωτογραφία στο Facebook. Δείτε παρακάτω.
- Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: «Η έξοδος κινδύνου ήταν κλειδωμένη» παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του μπαρ
- Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα οι οδηγοί δεν φοράνε ζώνη ασφαλείας
- Ανδρουλάκης: Δεν έχουν μέτρο στη διαφθορά – Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα ή τρίτη θητεία Μητσοτάκη;
- Η μεγάλη μάχη στις Χρυσές Σφαίρες: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Τιμοτέ Σαλαμέ αναμετρώνται πριν τα Όσκαρ
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 3-1: Με φόρα από την ευρωπαϊκή πρόκριση οι «ερυθρόλευκοι»
- «Δείχνοντας» τον κατάλληλο διάδοχο του Ρούμπεν Αμορίμ




