Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και εύστοχος επιθετικά επικρατώντας με σκορ 98-86 της Παρί το βράδι της Παρασκευής (21/11) στο ΣΕΦ, για τη 12η αγωνιστική της regular season της Euroleague.
Μετά από αυτή τη νίκη οι Πειραιώτες βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 8-4 και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Γάλλοι απ’ την άλλη πλευρά έπεσαν στο 5-7 και βρίσκονται εκτός play in.
Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (26/11, 20:30), ενώ η Παρί τη Ντουμπάι εκτός έδρας (25/11, 18:00).
Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ο οποίος την Πέμπτη (20/11) νίκησε τη Ντουμπάι BC με 103-82 έχει επίσης 8 νίκες και 4 ήττες και είναι 4ος.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της Παρασκευής (21/11), ξεχωρίζει η νίκη της Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μέσα στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 99-87, έχοντας κορυφαίο τον Γιάντουνεν με 19 πόντους.
Από εκεί και πέρα η Μπασκόνια συνέτριψε στην Ισπανία τη Μπάγερν Μονάχου με 95-73, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Καμπαρό με 18 πόντους, ενώ δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη πέτυχε η Βαλένθια στην έδρα της με 76-73 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με κορυφαίο τον Σενεγαλέζο Μπρανκού Μπαντιό με 16 πόντους.
Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Euroleague
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών